Gregorius
On The Move
Dogs for Show & fun

 

We will never forget them.
 

 

 

 

Nuch Tjurrupynten's Zahrina Zippy,
f. 19.09.1999 - 31.05.2010

Gode, snille Zippy, familiehund nr. 1 og barnabarnas STORE heltinne. Zippy var virkelig en hund å stole på når det gjaldt andre mennesker, store som små, hun ELSKET alle. Zippy var kommet til det stadiet i livet da hun bare ville være inne, sove og spise maten sin. Vi har jo lenge visst at hun var syk, men ikke verre enn at både hun og vi rådde med det, men alt har en ende og Zippy fikk slippe den 31 mai, på en solrik og flott dag. Det er veldig tomt nå, men alle de gode opplevelsene som vi sitter igjen med er gode å ha. Sigmund på 4 sa det så enkelt:  Zippy er i hundehimmelen hos hans hund Sofie og de har det nok fint sammen der:-) Sånn er barn, de kompliserer ingenting. Tusen takk til Astrid & Thorbjørn for vakre snille Zippy.
 

INT. NORDISK CHAMPION GREGORIUS STANDING LIKE A DREAM "SOFIE"
31.03.1997 - 15.07.2008

En EPOKE er over. Vår kjære Sofie døde 15. juli. Hun var fra vårt første kull etter Emma og Rollo og har gitt oss mye heder og ære, noe hennes tittel viser. En tispe med sterk personlighet, styrke og selvtillit. Hun hadde sine meningers mot og INGEN måtte tro at HUN kom til å gi seg. Hadde hun bestemt seg for noe, så gjennomførte hun det. Sofie bodde de siste 8 årene sammen med vår datter Katrine. Sofie elsket Sigmund og de var uadskillelige. Sigmund lurer veldig på hvor vovva hans er, og når vi spør han så peker han opp mot himmelen. Vi kommer til å savne henne, men tenker på alt hun har gitt oss av gleder. Vi er utrolig takknemlige for hennes lange liv.

 

 

NUCH DKCH, BARBA NIGRA GREGORIUS LET'S FLIRT "IBEN"
04.07.2001 - 10.06.2008
 
Vår kjære, søte, frekke, freidige, alltid tilstedeværende Iben døde av infeksjon etter fødsel 10 juni.
Iben kom inn i livet mitt da jeg hadde det vanskelig. Iben var en hund med flott temperament, kort og kvadratisk og med en herlig pelskvalitet som hun har ført videre til sine avkom. Iben var flokkens ubestridte leder. Jeg elsket henne. Hun var min solstråle i et vanskelig år da hun kom til oss. Hun strålte av selvsikkerhet og mange ganger sa jeg til henne "det finnes bare èn av deg Iben, og på innsiden av øyelokkene dine står det at DU ER NOE". Iben etterlater seg et stort tomrom. Jeg er utrolig takknemlig for at hun ble min, vi hadde så mye morro sammen, Iben fikk meg til å le igjen. Hun vil aldri bli glemt.

 

NUCH DKCH BARBA NIGRA JOY OF PEPSI
19.10.1999 - 18.06.2006Vår kjære søte lille vakre Pepsi, den "lille fjøra" mi som jeg kalte henne. Hun kom seg dessverre ut på veien og ble påkjørt. Jeg er takknemlig for at hun slapp å lide, det ville vært enda vanskeligere å tenke på. Pepsi var min første import og jeg var helt vill med henne, hun hadde det søteste temperament og en aldeles herlig utstråling. Hun var mitt lille gull og hjerteknuser. Pepsi var trygg på seg selv, og kunne alltid være sammen med alle. Hun hadde ett stort behov og det var å ligge på fanget og kose seg. Uansett hvem som kom på besøk, hun SKULLE opp og koses med. Det er ufattelig trist at hun er borte, så altfor tidlig. Pepsi har hatt to kull valper, hvor vi har beholdt en tispevalp, COLA, hun er på mange måter lik sin mor, så minnene lever videre i henne. Pepsi vil aldri bli glemt. Vi er takknemlig for de årene vi fikk med henne.

 

 NUCH TJURRUPYNTEN'S DELIGHTFUL EMMA
23.02.1995- 21.04.2006

Emma ble født på kennel Tjurrupynten 23. februar 1995. Hun var en utrolig spesiell hund, en stolt og god hundemamma som hele sitt 11 årige liv ELSKET valper. Emma bodde de siste 6 årene hos vår datter Katrine. Emma og Sofie var sterkt knyttet til hverandre og hadde mange fine opplevelser sammen.
Vi har mange gode minner om Emma og hun vil aldri bli glemt.

 

Nuch Tjurrupynten's Gregorius "TIKKO" F. 28.03.1990 - 15.08. 1999
Tikko var en herlig riesenschnauzer med et deilig temperament. Han var glad og lykkelig hele sitt liv. Terje trente lydighet, spor og rundering med ham.
Tikko elsket å stå på trimmebordet og bli gjort stas på. En hund å minnes i takknemlighet. Vi vil aldri glemme ham.