VELKOMMEN TIL KENNEL GREGORIUS
Gregorius
On The Move
Dogs for Show & fun
Oppdrett av dvergschnauzer

 


Kisavn. 94

Velkommen til vår hjemmeside. Vi håper du får en hyggelig "reise" igjennom den.
 

Gregorius er navnet på en pave og betyr: DEN VÅKNE, og DET kan man vel trygt si at både en dverg og riesen er. Det er med stolthet vi har dette kennelnavnet som også var navnet på vår første hann riesen, TIKKO.

2007 feiret 10 års jubileum som oppdrettere. Det er med stor glede vi ser tilbake på disse årene. Mye arbeid og planlegging har vært lagt ned i våre kull. Vi ser frem til videre avl, som fortsatt vil være i liten målestokk, da vi ser på det å ha kull som en stor oppgave. Jeg pleier å si at vår virkelig jobb som oppdretter starter når valpen reiser fra oss 8 uker gammel. Det krever å være oppdretter og det SKAL det da også gjøre.
 

Vi startet vårt "hundeliv" med en riesenschnauzer i 1987, men fant fort ut at dvergschnauzere var noen utrolig morsomme hunder de også. Så i tillegg til riesen ble det ikke bare en dverg, men mange etter hvert. Vi bor landlig til på Nordkisa i Ullensaker kommune. Her har hundene god plass å utfolde seg på i det daglige. Skogen har vi rett utenfor inngangs døren og der er vi både titt og ofte.  Litt trening og spor blir det også. Riesen er jo født til å være en brukshund, men dvergene ligger neimen ikke under for noe de heller. Herlige "store hunder, i lite format"  som gir så utrolig mye av seg selv og som alltid er like glad uansett hva vi skal foreta oss. Bedre kan man vel ikke ha det!

Vi avler ikke bare for avle, først og fremst er hundene en hobby som vi nyter i det daglige. Vårt første kull hadde vi i 1997, 10 år etter vi fikk vår første hund og dermed god kjennskap til rasen.  For oss betyr valpekjøperen mye, vi ønsker å ha god dialog og vi har trimmekurs og ellers veiledning etter beste evne. Vi deltar en del på utstilling både i Norge, men også i utlandet.


Dersom du ønsker flere opplysninger om oss så ta kontakt!